خلاصه کلیدی مقاله
سوال
آیا حمایت تغذیهای تجویز شده در بالین با کاهش مرگ و میر در بیماران مبتلا به سوء تغذیه همراه است؟
یافتهها
در این مطالعه کوهورت بر روی 69934 بیمار مبتلا به سوء تغذیه در یک پایگاه داده ادعای سراسری سوئیس، میزان مرگ و میر در بیمارستان در میان بیمارانی که تحت حمایت تغذیهای قرار گرفتند به طور قابل توجهی کمتر از بیمارانی بود که تحت حمایت تغذیهای قرار نگرفتند.
معنی
این مطالعه نشان داد که حمایت تغذیهای با کاهش مرگ و میر همراه است، که اهمیت حمایت تغذیهای برای بیماران بستری در بیمارستان با سوء تغذیه را برجسته میکند.
شرح مقاله
اهمیت
سوء تغذیه بر بخش قابل توجهی از بیماران بستری در بیمارستان تأثیر میگذارد و با پیامدهای بالینی نامطلوب مرتبط است. مطالعات بالینی اخیر، مزیت بقای بیماران تحت حمایت تغذیهای را نشان دادند.
هدف
بررسی ارتباط بین حمایت تغذیهای و مرگ و میر در بیمارستان در عمل بالینی معمول.
طراحی، تنظیم و شرکتکنندگان
این مطالعه کوهورت از آوریل 2013 تا دسامبر 2018 بر روی جمعیتی از بیماران از دادههای ادعای اداری سوئیس انجام شد. از 114264 بستری بیماران پزشکی با سوء تغذیه، 34967 بیمار (30.6%) تحت حمایت تغذیهای قرار گرفتند و با نسبت 1:1 با بیماران مبتلا به سوء تغذیه در بیمارستان که تحت حمایت تغذیهای قرار نگرفتند، مطابقت داده شدند. بیماران در واحدهای مراقبت ویژه مستثنی شدند. دادهها از فوریه 2020 تا نوامبر 2020 تجزیه و تحلیل شدند.
قرار گرفتن در معرض
دریافت حمایت تغذیهای، از جمله مشاوره تغذیهای، مکملهای تغذیهای خوراکی یا تغذیه رودهای و وریدی.
نتایج اصلی و معیارها
پیامد اصلی، مرگ و میر ناشی از همه علل در بیمارستان بود. پیامدهای ثانویه، بستری مجدد در بیمارستان به دلیل همه علل در 30 روز و ترخیص به مرکز مراقبت پس از حاد بود. از رگرسیون پواسون و لجستیک برای تخمین نسبتهای نرخ بروز (IRR) و نسبتهای شانس (OR) پیامدها استفاده شد.
نتایج
پس از تطابق، مطالعه 69934 بستری بیمار کدگذاری شده به عنوان مبتلا به سوء تغذیه در گروه مطالعه را شناسایی کرد (میانگین [SD] سن، 73.8 [14.5] سال؛ 36776 [52.6%] زن). بیماران تحت حمایت تغذیهای در مقایسه با بیمارانی که تحت حمایت تغذیهای قرار نگرفتند، نرخ مرگ و میر کمتری در بیمارستان داشتند (2525 از 34967 بیمار فوت کردند [7.2%] در مقابل 3072 از 34967 بیمار فوت کردند [8.8%]؛ IRR، 0.79 [95% CI، 0.75-0.84]؛ P < .001) و نرخ بستری مجدد 30 روزه کاهش یافته (IRR، 0.95 [95% CI، 0.91-0.98]؛ P = .002). علاوه بر این، بیماران تحت حمایت تغذیهای کمتر به مرکز مراقبت پس از حاد ترخیص شدند (13691 بیمار [42.2%] در مقابل 14324 بیمار [44.9%]؛ OR، 0.89 [95% CI، 0.86-0.91]؛ P < .001).
بحث و نتیجه گیری
این یافتهها نشان میدهد که حمایت تغذیهای با کاهش مرگ و میر در میان بیماران بخش پزشکی با سوء تغذیه همراه است. نتایج از دادههای یافت شده توسط کارآزماییهای بالینی تصادفیسازی شده حمایت میکند و ممکن است به اطلاعرسانی بیماران، پزشکان و مقامات در مورد سودمندی حمایت تغذیهای در عمل بالینی کمک کند.
*جهت مطالعه جزییات بیشتر مقاله، به رفرنس اصلی در زیر مراجعه نمایید.
:Citation
Kaegi-Braun N, Mueller M, Schuetz P, Mueller B, Kutz A. Evaluation of Nutritional Support and In-Hospital Mortality in Patients With Malnutrition. JAMA Netw Open. 2021;4(1):e2033433. doi:10.1001/jamanetworkopen.2020.33433